Na een intensieve (groepstherapie)periode onder behandeling te zijn geweest bij Novarum, GGZ Amsterdam, was het me weliswaar gelukt een flinke hoeveelheid kilo's aan te komen, maar moest ik nog min of meer beginnen met het aanpakken van de achterliggende problematiek. In twee jaar tijd heb ik daar bij de Praktijk Parker Brady flinke stappen mee gezet. M'n gewicht bleef een aandachtspuntje, maar het was een verademing om eindelijk aan de slag te gaan met de rest. Niet in het minst dankzij Annick Parker Brady, die me het vertrouwen wist te geven dat ik dit kon, precies leek te snappen wat ik bedoelde en altijd meedacht over volgende stappen richting een leuker en minder gecontroleerd leven.
Rianne

Na een periode van veel onrust, (relatie, werk en de nasleep van vroeger, scheiding ouders) kwam ik via via bij Annick terecht. Ik heb ruim een jaar bij haar gezeten en zij heeft mij veel inzichten gegeven/ geleerd. De vaste patronen die ik liet zien zijn voor een groot deel doorbroken door de inzet van cognitieve gedragstherapie. Ik heb Annick leren kennen als een vakkundig en niet zweverig persoon (hier was ik bang voor). Ze heeft mij handvatten en inzichten gegeven door vaak mijn gedrag te spiegelen. Uiteindelijk na een zwaar jaar met hulp van Annick weer lekker in mijn vel. Nogmaals dank daarvoor.
Mark

Je bent geen nummer. Persoonlijke benadering.
Jee Wee

Na meerdere behandelaren in het verleden, kwam ik bij Annick terecht en dit was de meest heilzame ever! Annick is open, prettig en rustig in de benadering. Ze houdt een dossier bij, waardoor gevoelige en belangrijke informatie niet verloren gaat. Dat gaf mij een extra goed gevoel, dat er iets opbouwends gebeurt. De wat is 'goed & nieuw vraag', vond ik het meest vervelende van de hele therapie (zeg ik nu met een lach), echter juist deze vraag heeft me aan het denken gezet en mij de inzichten gegeven die ik nodig had. Annick fijn je te hebben ontmoet en dank voor je hulp...ik hoop dat je nog vele andere cliënten zo mag helpen als je mij geholpen hebt!
Anouk

Ik heb de sessies met jou als zeer positief ervaren enerzijds vanwege jouw praktische en doelgerichte aanpak. Bij de start heb je me geholpen om duidelijke en realistische doelen te stellen, vervolgens hebben we tussentijds frequent de voortgang geëvalueerd. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en pastte goed bij mij karakter. Ik ben ervan overtuigd dat cliënten op deze manier de meeste verantwoordelijkheid nemen voor hun behandeling en hun 'herstel/genezingsproces'. Anderzijds heb je mij meer dan eens een duidelijke spiegel voorgehouden, wederom een aanpak die heel goed voor mij heeft gewerkt en ervoor heeft gezorgd dat ik nu anders tegen bepaalde zaken aan kijk. Ten slotte kon ik je humor erg waarderen. Hoewel we altijd zeer serieuze zaken bespraken, heb ik meer dan eens hartelijk gelachen om jouw -soms cynische- humor. Kortom, ik ben erg blij met jouw hulp en kan jouw behandelmethode met veel vertrouwen en een goed gevoel aanbevelen.
Priscilla